nedelja, 26 mart 2023 07:09

Rukometaši pobedom ostali u igri

 

Rukometaši Sombora konačno su uspeli da ostvare pobedu u prvenstvu Druge rukometne lige Vojvodine.

Somborci su večeras na domaćem parketu savladali ekipu iz Dolova sa 35:24 (20:9). Ovo je prva pobeda fenjeraša u ovoj godini. Da podsetimo, poslednji trijumf ekipa Sombora zabeležila je početkom decembra prošle godine kada su pobedili Budućnost iz Alibunara.

Domaćin je od starta susreta krenuo silovito, što je rezultiralo brzim vođstvom 7:2 već posle desetak minuta utakmice. Do odmora prednost je udvostručena. S obzirom da do kraja meča nije bilo promena, bodovi su zasluženo ostali u Somboru. U dresu domaćeg tima istakao se kapiten Dušan Gajin sa šest pogodaka. Miloš Braun je postigao gol manje, dok su Luka Jokić i Marko Gardijan utakmicu završili sa po četiri pogotka. Na drugoj strani kapiten Miloš Petrović sa osam i Nikola Živojković sa golom manje bili su najefikasniji igrači gostujućeg tima.

Rukometni klub Sombor je uprskos pobedi ostao na poslednjem mestu sa osam bodova, dva manje od ekipe Putinaca kojima sledi meč sa vodećom Crvenom Zvezdom. Fenjeraš lige narednog vikenda u derbiju začelja gostuje ekipi Zrenjanina.

Izveštaj sa utakmice:

Sedmerci: 1/2 (Sombor). 3/6 (Dolovo).

Isključenja: 2 minuta (Sombor). 6 minuta (Dolovo).

Sombor: Marjanac, Braun 5, Gajin 6, Rakinić 2, Kelić, Rožić 1, Neškovski, Jokić 4, Stokuća, Todorović 2, Gardijan 4, Narančić 3, V. Pavlović 3, Veselovski 2, Plećaš 1, S. Pavlović 2.

Dolovo: Lepedat, Živojnov 7, Kalajdžija, Anđelković 2, Drljača, Marković, Puja, Petrović 8, Rakidžić 4, Mitić 1, Đurašin 1, Hajdukov 1.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.