subota, 25 mart 2023 06:48

NSZ poziva poslodavce i nezaposlena lica na “sajam zapošljavanјa” u Somboru

Nacionalna služba za zapošlјavanje Filijala Sombor 31. marta 2023. organizuje Sajam zapošalјavanja, koji će biti održan od 11 do 13 časova u zgradi Sportskog centra „Soko“ u Somboru (bivši “Partizan”).

Poslodavci koji imaju potrebe za zapošlјavanjem novih kadrova mogu da prijave svoje učešće na sajmu i na taj način ostvare direktan kontakt sa kandidatima za zapošlјavanje.

Ova manifestacija se realizuje kao klasičan sajam, tako da poslodavci imaju svoje štandove koje obezbeđuje organizator, a predstavnici poslodavaca obavlјaju razgovore sa kandidatima i ujedno prezentuju firmu sa pratećim reklamnim materijalom. Očekuje se da će sajmu prisustvovati tražioci zaposlenja svih profila, zanimanja i stepena stručne spreme. Učešće na sajmu je besplatno i ovo je jedinstvena prilika susreta ponude i potražnje na tržištu rada.

Prijave za učešće poslodavaca na sajmu mogu se dostaviti do 27. marta 2023. godine putem telefona 025/464-013; 025-464-000, ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Na Sajmu zapošlјavanja biće prisutni predstavnici Nacionalne službe za zapošlјavanje koji će prezentovati usluge Nacionalne službe, kao i socijalni partneri koji će posetiocima sajma pružiti informacije o mogućnostima ostvarivanja zdravstvenog osiguranja, penzijskog osiguranja i drugih bitnih pitanja vezanih za rad institucija sa područja grada.

Poslodavci koji su do sada predali prijave za učešće na sajmu iskazali su potrebu za preko 200 radnih pozicija, tako da su u ponudi poslovi magacionera, vilјuškarista, prodavaca, kasira, mesara, zavarivača, operatera u proizvodnji, operateri kontrole kvaliteta, stočarski radnici, traktoristi, mašinski tehničari, CNC operateri, stolari, plastičari, krojači, diplomirani pravnici, mašinski inženjeri, agenti prodaje i drugi radnici.

Sajam je otvorenog tipa i na sajam zapošlјavanja mogu doći ne samo nezaposlena lica. već i svi oni koji traže novi ili neki dodatni posao. Poželјno je da tražioci zaposlenja na sajam ponesu nekoliko primeraka radnih biografija.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.