petak, 24 mart 2023 05:52

Pogledajte koje su ulice u Somboru danas zatvorene za saobraćaj

JКP “Parking servis Sombor” obaveštava građane da će, zbog obeležavanja godišnjice Nato agresije 1999. godine na Saveznu Republiku Jugoslaviju i spomena na žrtve bombardovanja, u Somboru sledeće ulice biti zatvorene za saobraćaj:

Pariska ulica, Dositejeva ulica, Laze Кostića, Trg cara Lazara i Veljka Petrovića, raskrsnice venca Vojvode Radomira Putnika i Trga cara Lazara, Njagoševa ulica, pristup parkingu kod pijace, raskrsnica venca Vojvode R. Putnika i ulice Nikole Vukičević, venca Vojvode Ž. Mišića i Čitaoničke ulice, venca Vojvode Ž. Mišića i venca Vojvode S. Stepanovića (ulice: Sonje Marinković, Mirna i Avrama Mrazovića).

“Molimo građane, korisnike parkirališta, da poštuju režim odvijanja saobraćaja i parkiranja, poštuju saobraćajnu signalizaciju i uputstva ovlašćenih lica. Sva vozila koja se budu zatekla na navedenim lokacijama, u terminu nakon zatvaranja, biće premeštena specijalnim vozilom Paukom”, stoji u saopštenju JKP “Parking servis Sombor”.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.