ponedeljak, 20 mart 2023 06:05

ŽENSKI RAZGOVORI - Autorski projekat Svetlane Cece Bojković i Vesne Čipčić u somborskom pozorištu

U subotu, 8. aprila, na Velikoj sceni sa početkom u 20 časova, gostuje predstava ŽENSKI RAZGOVORI autorski projekat Svetlane Cece Bojković, Vesne Čipčić i Milana Cacija Mihailovića, nastala po tekstovima Dušana Radovića.

Ova predstava slovi za jednu od onih koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza. Reč je o komediji koju izvode troje naših vrhunskih glumaca.

„Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E, to se meni desilo sa predstavom „Ženski razgovori“. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj... Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim - dobitna kombinacija.“
Vesna Čipčić

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.