UMORNI SU ŠTO SRBIN IZ SOMBORA RAZBIJA ZADNJICE RIVALIMA! Jokićev trener napravio FRKU - udario na Nikoline hejtere! UMORNI SU ŠTO SRBIN IZ SOMBORA RAZBIJA ZADNJICE RIVALIMA! Jokićev trener napravio FRKU - udario na Nikoline hejtere!
subota, 04 mart 2023 07:16

UMORNI SU ŠTO SRBIN IZ SOMBORA RAZBIJA ZADNJICE RIVALIMA! Jokićev trener napravio FRKU - udario na Nikoline hejtere!

Trener Denvera nije birao reči, iznerviran zbog napada na Nikolu Jokića, najboljeg centra NBA lige.

Nikola Jokić nastavlja da dominira NBA ligom - nakon januara osvojio je priznanje za najboljeg igrača u Zapadnoj konferenciji i za februar, a ovih dana je u centru pažnje i zbog kritika koje su upućene na njegov račun. Pojedini američki novinari i nekadašnji NBA igrači okomili su se na srpskog centra, pa je u njegovu zaštitu morao da stane trener Denvera Majkl Meloun koji je bio veoma oštar u izjavi.

Trener Denvera branio je pred kamerama svog najboljeg košarkaša, objašnjavajući da Nikola nije kriv što je ostalima postalo dosadno to što je on najbolji igrač na svetu! Istakao je Meloun, inače jedini trener sa kojim je Jokić sarađivao u NBA, da Nikola ne pumpa brojeve već da samo igra košarku i razbija zadnjice svojim rivalima na parketu!

"Možda su samo umorni od tog igrača. Igrača koji nije atletski savršen iz Sombora, Srbije, koji nastavlja da razbija svačije zadnjice. Možda ljudi imaju problem s tim. Ne znam. Ali da on kaže 'znaš šta, nabijam statistiku' je možda signal da je nešto dotaklo njegove nerve, jer on zna da je njegova igra 'čista košarka' i da ne radi ništa da bi napumpao svoje brojeve. To jednostavno nije u njegovoj prirodi i suludo je misliti drugačije", rekao je Meloun.

Podsećamo, Nikola Jokić se prethodnih dana suočio sa optužbama da igra samo za statistiku i da su mu jedino važni tripl-dablovi. Iako to nije tačno jer Denver uvek pobedi kada on ostvari takav učinak, a trenutno su Nagetsi i najbolji tim Zapada, mnogi u SAD su nastavili da kritikuju srpskog košarkaša koji ide ka trećoj MVP titulu. Tako je nekadašnji NBA košarkaš Kendrik Perkins ispao rasista i zaključio da Jokić osvaja MVP priznanja samo zato što je belac!

Izvor: mondo.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.