Prvi rođendan somborske Bebiteke Prvi rođendan somborske Bebiteke
sreda, 13 maj 2020 08:54

Prvi rođendan somborske Bebiteke

Pre tačno godinu dana, u somborskom porodilištu, prvorođenom dečaku Filipu i prvorođenoj devojčici Sari u mesecu maju i njihovim majkama, uručenu su prve Bebiteka članske karte i poklon paketi. Do sada je, putem ove akcije, u biblioteku "Karlo Bijelicki" učlanjeno još 24 prodice.

Planiranu proslavu prvog rođendana Bebiteke, na kojoj bi prisustvovali mališani i njihovi roditelji morala je da se odloži, ali sa akcijom se nastavilo. Paketiće za prvorođenog dečaka i prvorođenu devojčicu u svakom mesecu, šalju sepoštom na adresu koju su roditelji prijavili.

U saradnji sa kompanijom "Meteor komerc“ d.o.o. iz Sombora i Opštom bolnicom "Dr Radivoj Simonović“, od maja 2019. godine, svakoj prvorođenoj devojčici i svakom prvorođenom dečaku u mesecu, daruje se paket koji sadrži tri knjige za najmlađi uzrast i igračku, a majkama porodičnu člansku kartu biblioteke "Karlo Bijelicki“ za godinu dana.

Ovom akcijom žele da ukažu, pre svega roditeljima, na to koliko je je važno čitanje sa decom od najranijeg uzrasta, a njihova je misija da knjigu učine dostupnom svakom detetu.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.