Dijeta sa suvim šljivama je jednostavna, a skida jedan kilogram dnevno

Ukoliko imate neki važan događaj na kom morate da izgledate pod konac, a kilogram manje vas deli od ulaska u omiljenu haljinu, onda je dijeta sa suvim šljivama za vas.

Kao i kod svih brzih dijeta koje se koriste svega par dana, po potrebi, moramo da vas upozorimo da ni ovu, sa suvim šljivama, ne bi trebalo da držite bez konsultacije sa lekarom.

Popularna dijeta sa suvim šljivama je za one koji bi da skinu 2 – 3 kilograma za par dana. Prilično je jednostavna i dosadna, piše stetoskop.info.

Dnevni jelovnik

Doručak: 6 suvih šljiva

Užina: 1 jabuka

Ručak: 1 kuvano jaje i 1 viršla

Užina: isto kao ručak

Večera: čaša jogurta

Dodatne preporuke

Preporučuje samo potpuno zdravim osobama i to za vremenski period ne više od 3-5 dana. Obavezna ja svakodnevna fizička aktivnost u trajanju od najmanje 15 – 20 minuta. Ako se pravilno sprovodi, gubi se oko jedan kilogram dnevno.

Suve šljive ubrzavaju metabolizam. One to uspevaju zahvaljujući brojnim dijetetskim vlaknima pa se baš zbog toga često i preporučuju u ishrani.

Pored vlakana one sadrže još i antioksidanse, tačnije dragoceni beta karoten, zatim Vitamin E i C, fitohemikalije i druge elemente. Kada je reč o mineralima koji ulaze u sastav vredi napomenuti bakar i kalijum, piše Zdrava i lepa.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.