Renovirao je sam kuću uz pomoć Youtube tutorijala – kaže da je uštedeo 40.000 evra

Radovi su trajali šest meseci.

Marketinški stručnjak Skot Begali iz Engleske odlučio da sam obnovi svoju kuću i tvrdi da je pri tom uštedeo 40.000 evra, piše Daily Mail, a prenosi Index.

Radovi su trajali šest meseci, a Skot kaže da je sve naučio iz različitih tutorijala na YouTube-u.

„Budući da su svi građevinski radnici bili zauzeti, počeo sam da učim o izgradnji na YouTube-u i tako sam se sam obučio. Kad sam krenuo sa obnovom krova, u prvom momentu je bilo izuzetno teško. Bojao sam se da se popnem na krov, jer nisam znao šta radim“, rekao je 30-godišnji Skot.

Priseća se da je najveći problem nastao kada je slučajno probio beton i udario u olovnu cev, zbog čega je morao da prekine radove i popravi čitav sistem.

„Uskladiti kancelarijski posao, koji radim svaki dan od devet do pet i roditeljske obaveze koje imam nakon rođenja sina, sa izgradnjom ove kuće, bila je ipak najteža stvar tokom čitavog procesa“, rekao je Skot.

Usput je zvao i građevinske inspektore da se uvere da je ono što radi u skladu sa zakonom, a na kraju ga je obnova kuće koštala 12.000 evra.

Međutim, ovo nije prvi građevinski posao koji je Skot odradio svojim umešnim rukama, piše Metro. Prethodno je napravio salon lepote u svom dvorištu, kako bi njegova partnerka mogla da radi od kuće.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.