Rusija započela proizvodnju novog Moskviča: Pogledajte kako će izgledati Rusija započela proizvodnju novog Moskviča: Pogledajte kako će izgledati

Rusija započela proizvodnju novog Moskviča: Pogledajte kako će izgledati

Moskvič je pokrenut davne 1947. godine, ali se tokom vremena pokazao nekonkurentnim, pa je 1998. ova marka ugašena. Ipak, usled aktuelne situacije u automobilskoj industriji i povlačenju brojnih kompanija iz Rusije, ova zemlja je rešila da ponovo započne proizvodnju zaboravljenog Moskviča, a u tekstu saznajte na čijoj osnovi će biti i kako će izgledati.

Rusija je to dugo najavljivala, a sad je napokon i pokrenula proizvodnju zaboravljene marke automobila – Moskvič.

Ovde se ne radi ni o kakvom brzom razvoju, jer Rusi su jednostavno preuzeli kineski automobil i sad ga sklapaju u bivšoj Renault fabrici u okolini Moskve. Novi Moskvič-3 biće kopija malog kineskog krosovera JAC S4.

U Rusiji će se automobil u proizvoditi s benzinskim motorom od 150 KS.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako smo jednom nogom izašli iz talasa respiratornih infekcija, pomoć lekara traži sve više pacijenata, uključujući i de...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.