Moderni komadi odeće koje morate posedovati ovog leta Moderni komadi odeće koje morate posedovati ovog leta

Moderni komadi odeće koje morate posedovati ovog leta

Duži i topliji dani ostavljaju nam mogućnost da eksperimentišemo sa različitim komadima garderobe i isprobavamo aktuelne stilove. Leto je period godine kada se osećamo poletno, slobodno i uživamo u svakom sunčevom zraku. Može se reći da isto raspoloženje važi i za modne trendove - lagani materijali, upadljive boje i krojevi koji naglašavaju figuru tela i otkrivaju bronzani ten.

 Bilo da leto provodite u gradu ili vam je potrebna top kombinacija za večeri pokraj mora, konsultujte najnovije modne trendove i proverite koji komadi garderobe se obavezno moraju naći u vašem ormaru. Uz ove korisne modne savete, blistajte u svakom trenutku omiljenog godišnjeg doba.

Vrećasti šorts

Složićemo se da je tokom letnjih dana, šorts neizostavan činilac gotovo svakog outfita. Ovaj modni komad nije rezervisan samo za plažu i aktivnosti pored vode, nego će biti vaš verni pratilac tokom vrelih dana u gradu. Ove sezone akcenat je na vrećastim šortsevima, najčešće visokog struka, koji su na neki način oda grandž modi devedesetih i nekadašnjim skejterskim šortsevima. Bilo da se opredelite za džins ili laganiji materijal poput lana i svile, osećaćete se maksimalno udobno i prijatno, čak i po najvišim temperaturama. Ovaj modni komad izuzetno je zahvalan za kombinovanje, pa ćete u zavisnosti od prilike, uspešno uklopiti vašu omiljenu košulju, top ili majicu.

Neprevaziđena bela majica

Apsolutni klasik koji mora da se nađe na vašoj listi omiljenih komada za aktuelnu letnju sezone. Posebno su popularne uže bele majice bez rukava koje podsećaju na klasičnu potkošulju. Ima li šta udobnije, a ujedno i toliko sexy od ovog modela majice? Takođe, t-shirt modeli majica mogu poslužiti u svakodnevnim ležernim kombinacijama, a odlično se kombinuju sa pantalonama i sakoima. Jednostavan i neupadljiv logo ili kvalitetno štampanje majica mogu biti odličan način da vašu belu majicu učinite zanimljivijom i osvežite je nakon jedne sezone. Da li će to biti naziv omiljenog benda ili štampani motiv iz serije koju pratite - na vama je da odlučite.

Bucket šeširi

Nezaobilazan detalj ovog leta koji ne smete propusiti jesu bucket šeširi najrazličitijih dezena. Kreirani su pre svega zbog zaštite od sunca i kiše, a svoju dominaciju su imali devedesetih godina. Nosili su ih članovi i zvezde hip-hop scene tada, ali svoj veliki povratak doživeli su prethodnog i ovog leta. Lako ih možete kombinovati sa različitim komadima garderobe, a mogu biti odličan dodatak tokom aktivnosti kao što u hajking, veslanje ili vožnju bicikla. Bilo da se radi o jednobojnim i svedenim komadima ili onim sa floralnim i šarenim dezenima, nećete pogrešiti ukoliko odlučite da leto provedete u društvu ovog interesantnog aksesoara.

Sandale sa platformom

Po svemu sudeći, dizajneri su se rukovodili motom "Što više to bolje", pa su tako i ove sezone najdominatnije sandale sa platformom. Beskrajno zahvalne za kombinovanje, možete ih nositi u gotovo svakoj prilici - bilo da idete na plažu, uputite se se u šetnju gradom ili se pripremate za večernji izlazak sa prijateljicama. Upotpuniće svaku odevnu kombinaciju i učiniti da se osećate zavodljivo i sigurno, a ono što je izuzetno važno jeste da udobnost nije izostavljena.

Prugasto volim te

Kada govorimo o top komadima za ovu sezonu, ne smemo da zaboravimo na pruge, omiljeni letnji detalj. Prugaste majice i košulje nekako i vezujemo za more i letnji period, međutim, ovoga puta pruge su doživele preobražaj i sada komadima odeće dominiraju široke, boldovane pruge jarkih boja. Posebno su prisutne na svilankastim večernjim haljinama, kako bi se savršeno uklapale sa letnjim bronzanim tenom. Ukoliko imate nedoumicu šta obući za letnju večernju zabavu, pruge će vam priteći u pomoć i učiniti da izgledate trendi i glamurozno.

Činjenica je da se modni trendovi menjaju svake sezone, ali istovremeno, neki zaboravljeni stari komadi se vraćaju na velika vrata i doživljaju pravi bum. Prateći korisne savete dizajnera i drugih modnih stručnjaka, pronađite upečatljive komade i osvežite vaš stil inspirativnim krojevima, bojama i materijalima koji će obeležiti leto pred nama.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.