Varao sam suprugu 11 godina: Žene, ovo je sedam znakova da vaš muškarac švrlja

Muškarac koji je varao svoju suprugu više od decenije upozorio je sve žene na sedam signala na koje treba obratiti pažnju kako bi utvrdili da li ih partner vara ili ne.

Četrdesetogodišnji otac troje dece iz Velike Britanije koji je svoj identitet sakrio pod pseudoimenom Dark Horse otkrio je čitaocima da postoji određeno ponašanje muškarca koje može da primeti svaka žena.

„Istina je da svi ostavljamo znakove, često slučajno – i ako niste pravi profesionalac u ovome, velike u šanse da će svako ko je varao ostaviti tragove“, upozorio je on.

Da li prevara zapravo poboljšava brak?

Prvo, on upozorava da će muškarac preljubnik ostaviti trag putem tehnologije jer je gotovo sigurno da se dopisuje sa svoom ljubavnicom putem sms poruka, mejla ili društvenih mreža.

Ovaj preljubnik kaže da ne morate čak ni da krišom čitate prepiske i tvrdi da će vaš partner odjednom početi da čuva i krije svoj telefon od vas ako se tamo nalaze kompromitujuće poruke.

Odjednom je radoholičar

Drugo, Dark Horse kaže da bi žene trebalo da posumnjaju na prevaru ako primete da njihov partner iznenada provodi dosta vremena gledajući u ekran mobilnog telefona, a sve pod izgovorom da radi neki poslovni projekat.

Važno je razmotriti širi kontekst – da li zaista postoji neki poslovni projekat na vidiku?

Da li je nedavno promenio posao ili poziciju?

Iako je važno da ne prenaglite sa zaključcima, posmatranje obrazca ponašanja i traženja nedoslednosti mogu da pomognu.

Smanjenje želje za seksom je još jedan znak za zabrinutost.

„Vredi napomenuti, međutim da mnogi faktori, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju mogu da utiču na intimne odnose“ rekao je on dodavši da taj znak ne znači uvek da je muškarac neveran.

„Kada su ove promene praćene i drugim sumnjivim znacima, može biti opasno“ dodao je.

Zaboravljanje važnih datuma

On je rekao da je zaboravljanje značajnih datuma, poput vašeg rođendana ili godišnjice veze, još jedan znak da ima drugu.

Pratite na šta troši novac

Tu su i finansije, a dokazi o aferi često mogu da se nađu u transakcijama na bankovnom računu.

Iako mnogi preljubnici često koriste kreditne kartice da prikriju svoju potrošnju, on kaže da će se sumnjive naknade verovatno pojaviti na zajedničkim računima na kraju.

„Finansije u vezi mogu biti složene, a ponekad ove optužbe mogu biti za legitimna iznenađenja ili lična uživanja. Međutim, neobični troškovi mogu biti znak upozorenja.“

Ne može da se fokusira dok razgovara s vama

On savetuje žene da pripaze na bele laži i nedoslednost u ponašanju svog partnera.

Ako primetite da se muči dok razgovara s vama, da često menja detalje priče ili se brani kada se suoči sa nelogičnostima, možda se iza toga krije prevara.

Stalno se izvinjava

Na kraju, on savetuje žene da budu oprezne ako se njihov partner iznenada izvinjava za sve i svašta. Kako kaže, to je znak da vas vara i da se kaje zbog svog ponašanja.

„Može da postane neobično pažljiv i da vas obasipa poklonima i komplimentima“, rekao je ovaj preljubnik koji kaže da je to pokušaj muškarca da ublaži krivicu ili da vas odvrati od sumnji, piše New York Post.

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.