NAJVEĆE POMRAČENJE MESECA U 25 GODINA stiže 5. maja, a za ova 4 ZNAKA donosi DRAMATIČNE PROMENE - život će im se menja iz korena!

U petak, 5. maja, čeka nas pun Mesec u znaku Škorpije, ali i pomračenje Meseca, prvo od dva ove godine. Ovo će biti najveće pomračenje od februara 2017. do septembra 2042. godine! Astrolozi veruju da pomračenja otvaraju karmički period koji traje 28 dana tokom kog može da se dogodi doslovce bilo šta!

Ako ste jedan od znakova Zodijaka na koje će ovo pomračenje posebno uticati, očekujte neočekivano.

Ovo bi moglo da dovede do velike i iznenadne prekretnice u vašem životu. Ponekad promene tokom sezone pomračenja mogu da budu dramatične i da promene život, ali su ponekad suptilne i menjaju vaše stavove, te utiču na dugoročnu budućnost.

OPOZICIJA SA URANOM MRSI KONCE
Ovo pomračenje donosi duhovno "čišćenje", te će vas dovesti do puta kojim vam je oduvek bilo suđemo da krenete, što će vas možda odmah, a možda vremenom, dovesti do napretka i boljitka. Imajte na umu da ovo pomračenje formira opoziciju sa nepredvidivim i buntovnim Uranom, pa bi moglo da donese i potpuno neočekivane događaje.

Pun Mesec i njegovo pomračenje snažno će uticati na sve nas, ali četiri znaka će na svojoj koži to osertiti žešće od drugih: Bik, Lav, Škorpija i Vodolija.

Horoskop za period pomračenja Meseca: Ova 4 znaka doživeće neverovatne promene

BIK
Da li postoji osoba u vašem životu koja vam je u poslednje vreme često na pameti? Ovo može da bude vaš poslovni partner, najbolji prijatelj, voljena osoba ili čak vaš najveći neprijatelj. Bez obzira o kome je reč, ovo pomračenje vas podstiče da evoluirate u odnosu sa ovom osobom. Ako je situacija između vas napeta ili loša, možda ćete konačno biti spremni da završite sa nekim i izađete iz tog toksičnog odnosa. Ako je, pak, situacija dobra, možda ćete biti spremni da se dodatno posvetite ovoj osobi i da unapredite vaš odnos. Međutim, moguće je i da ne promenite odnosu suštiniski, ali da se vaša perspektiva promeni. Trebalo bi da razmislite o tome šta možete da uradite da biste imali zdravije, harmoničnije i korisnije odnose.

LAV
Da li u vašoj porodici ili kući vladaju haos i nepredvidivost? Ovo pomračenje bi moglo da dovede do velikih promena u porodčnoj dinamici i vašoj životnoj situaciji. Možda ćete se preseliti u drugi stan ili čak drugi grad ili će možda vaša porodica postati bogatija za jednog člana. Promena koja vas čeka vezane su za nešto veoma lepo, smeh, lepotu i ljubav, i imaju snagu da izleče vaše traume iz detinjstva. Šta god da se dogodi, znajte da će vam to u životu doneti brojne nove mogućnosti. Univerzum vas približava tipu doma kakvom ste oduvek težili.

ŠKORPIJA
Vi ste u centru ovog pomračenja! Čak i ako niste raspoloženi za sve što vam ono nosi, neminovno će doći do promena. Bićete "isterani" iz vaše zone udobnosti i tera vas na akciju. Moguće je da ćete i sami sebe iznenaditi svojim ponašanjem - biće prilično nepredvidivno. Ovo je trenutak kada će doći do prekretnice u vašem životu. Međutim, dolazak do kraja jednog poglavlja, takođe znači da počinje sledeće. Dajte sebi dovoljno vremena da se pripremite i saberete na nove okolnosti koje će u vašem životu uslediti.

VODOLIJA
Da li ste bili nervozni po pitanju svoje karijere i posla? Da li ste prerasli svoju trenutnu poziciju i osećate se spremnim za nešto novo? Pošto se ovo pomračenje dešava u vašoj 10. kući karijere, to bi moglo da vas dovede ili do promene posla ili do unapređenja ili do pokušaja da stvari obavljate na drugačiji način, vama nesvojstven. Možda ćete čak promeniti i karijeru! Šta god da se desi, ovo će vam otvoriti vrata za još mnogo mogućnosti u budućnosti. Univerzum vas jednostavno približava vrsti karijere koja vam je oduvek namenjena.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.