Ovo su najlepša mesta na svetu koja možete da vidite besplatno

Ulazak u Nacionalne parkove se uglavnom naplaćaje. Ipak, ako čitava porodica želi da poseti recimo Plitvička jezera samo za ulazak vam treba 40 evra po osobi.

Kada je po sredi planiranje odmora, naročito sa ograničenim budžetom, zasigurno bi vas obradovale besplatne posete i izleti na mestima za koje biste pretpostavili da zahtevaju kupovinu ulaznica.

Bilo da volite posete muzejima ili boravak u prirodi, besplatan užitak godi svačijem budžetu. Upravo zbog toga je Kasago, kompanija za iznajmljivanje prebivališta za odmor, pokrenula potragu za najboljim besplatnim atrakcijama na svetu.

Koristeći se TripAvisor-ovim kritikama, pojedina mesta sa besplatnim ulazom mogu se pohvaliti i dobro ocenjenim kvalitetom.

Prema njihovoj proceni, čuveni belgijski grad Briž mesto je koje broji najbolje besplatne turističe atrakcije na svetu. Čak 94,5% recenzenata ocenjuje Mini muzej harfi sa pet zvezdica, čime ocenjuje i manju koncertnu salu koja je u sklopu muzeja.

Drugo mesto zauzima Nacionalni muzej vazduhoplovnih snaga SAD. Ova lokacija uključuj razne eksponate koji pokrivaju različite periode istorije američkog ratnog vazduhoplovstva u blizini dobro poznate Dejtone za starije osobe, a 92,85% njenih recenzija na TripAdvisoru ocenjeno je sa pet zvezdica.

Treći na listi našao se vodopad Horsšu, najveći od tri vodopada koji čine Nijangarine vodopade u Kanadi. Sa 92,7% recenzija ovog kultnog prirodnog lokaliteta ocenjenih sa pet zvezdica, jasn je da i treće mesto koje zauzima vodopad Horsšu ne zaostaje za prvim i drugim.

Među prvih 10 bili su Nacionalni pešadijski muzej i vojni centar u Kolumbusu u Meksiku, jezero Bakalar u Meksiku, Zlatni hram u Indiji, planina Fic Roj u Patagoniji, Grobnica nepoznatok vojnika u SAD, Australijski ratni memorijal i Lanta, rezervat za životinje na Tajlandu, piše punkufer.dnevnik.hr.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.