Mesta u Grčkoj koja je bolje da izbegavate ako putujete s decom

Neka mesta u Grčkoj nisu primerena za decu.

Grčka je idealna destinacija ukoliko idete na letovanje sa decom, ali treba imati u vidu da postoje određena mesta koja su poznata po žurkama i na kojima je fokus na provodu.

Kavos na Krfu, Malia na Kritu, Laganas na Zakintosu i Kardamena na ostrvu Kos su jedna od takvih mesta na koja dolaze mladi željni dobrog provoda.

Iako su ova ostrva bez sumnje veoma lepa i ako budete u prilici obavezno ih posetite, ona ne poseduju toliko sadržaja za decu.

Na Mikonosu, recimo, ima mnogo lepih peščanih plaža koje su idealne za kupanje i sunčanje ali većina ljudi odlazi tamo zbog zabavnog programa koji uključuje dnevne i noćne žurke na plaži.

Zbog velikog broja barova, klubova i velike buke, ova destinacija se nikako ne preporučuje porodicama sa decom.

Međutim ukoliko su vaša deca malo starija, možete imati zabavan i prijatan odmor.

Ako imate bebu ili mlađe dete možda bi trebalo da izbegnete velike gužve i mesta sa mnogo turista, kao i ostrva za čiji obilazak treba više pešačenja.

Santorini i Krit su poznati po velikim gužvama u špicu sezone i zbog toga ih treba zaobilaziti. Mnogi izleti i atrakcije se nalaze na visokim liticama, što može biti teško za malu decom koja ne mogu da hodaju dugo ili se brzo umaraju.

Takođe, neke od plaža na Santoriniju su kamenite i mogu biti neprijatne za malu decu. Međutim, postoji nekoliko plaža sa peskom na kojima se deca mogu zabaviti i bezbedno kupati.

Dakle, preporuka je da idete u poznata letovališta, koja imaju dosta sadržaja koji je prilagođen deci i da izbegavate nedostupna mesta sa lošom infrastrukturom i nerazvijenim putevima.

Ukoliko planirate letovanje sa decom u Grčkoj savetujemo istražite različite opcije i odlučite koja je najbolja za vas u zavisnosti od vaših potreba i interesovanja, prenosi portal grčkainfo.

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.