Mačak nedeljama gledao u jednu tačku na zidu: Zabrinuti vlasnici se ŠOKIRALI kada su konačno otkrili zašto je to radio

Jedna vlasnica krznenog ljubimca nasmejala je mnoge na internetu kada je nedavno otkrila da je njena porodica nedeljama ismijavala svog mačka Suma, koji je neprestano gledao u zid, sve dok nisu otkrili razlog zašto to radi.

Naime, kako je objasnila na svom TikTok profilu "razzle.reads" mačak Sumo je po čitave dane provodio gledajući u zid, a kada su njegovi vlasnici napokon odlučili da istraže zašto to radi, otkrili su da u kući imaju miševe.

"Sumo ne zna da reši slagalicu, ali barem može detektovati miševe", našalila se njegova vlasnica nakon što je objasnila zašto je mačak nedeljama čudno buljio u zid.

Mačak je kao nagradu dobio dodatne poslastice.

"Dobar detektivski posao"

Viralna objava skupila je više od 400 hiljada pregleda i preko trista komentara.

"Nikada vam neće oprostiti ovo", "Ovo je moj najveći strah", "A samo je pokušavao da vam objasni problem", "Nadam se da ste pohvalili njegov detektivski posao", samo su neki od komentara korisnika TikToka ispod videa.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Kućni ljubimci

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.