PEJOVIĆ POKORIO AMERIKU!

Pejović: "Ljubav je ljubav, ma na kom kontinentu da se nalazite!"

Nastupima u Atlanti, a zatim u Cikagu, Aco Pejović započeo je svoju mini turneju po Americi i već na samom početku oborio jedan rekord.

Naime, cuvena dvorana "Compass Arena" u Cikagu bila je pretesna da primi sve obožavaoce Ace Pejovića, buduci da su na koncert srpskog pevača došli iz svih krajeva Amerike.

Dve ipo hiljade ljudi, što je rekord kada je reč o posećenosti ove dvorana, horski su pevali sve hitove našeg pevača, a on nije ni pokušavao da sakrije sreću zbog spektakularnog dočeka i nastupa u Cikagu:

"Jednom sam rekao i iza toga stojim, ljubav je ljubav, ma na kom kontinentu da se nalazite. Čikago je grad u kome živi mnogo naših ljudi, presrećan sam što su došli u ovolikom broju, jer znam da smo se svi osećali kao kod kuće. I oni sa mnom, i ja sa njima", rekao je Pejović, dodajući da se raduje svim gradovima u Americi u kojima ima zakazane koncerte, ali da je zbog nastupa za doček Nove godine, koji ima u Beogradu, primoran da preko okeana boravi kraće nego što je navikao.

izvor:espreso.co.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.