Šta se desilo sa licem Dženifer Aniston: Plastični hirurg otkrio njenu najveću tajnu

Nove fotografije Dženifer Aniston pokazuju značajne promene na njenom licu koje nisu došle kao prirodni proces starenja. Plastični hirurg objašnjava šta se dogodilo.

Sredinom 1990-ih, Dženifer Aniston je postala jedna od najvećih inspiracija, kultna ličnost čije autfite i frizure su želeli svi. Decenijama kasnije, Dženifer je uspevala da održi ovaj imidž, a ljudi su se uvek čudili kako ona ne stari. Ipak, neke promene u njenom izgledu su došle naglo, a većina je zabrinuta da je možda neki kozmetički ili estetski tretman pošao po zlu.

dženifer anistonMary Evans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia
Dženifer Aniston nikada nije krila da je pristalica tretmana i otvoreno je govorila o kozmetičkim procedurama, naglašavajući da je radila botoks, filere i operaciju nosa. Ona je objasnila da se za ove tretmane odlučila kada je osetila da više ne liči na sebe.

Osim ovih procedura, izgled Dženifer Aniston je prirodno evoluirao i sa 55 godina, njeno lice pokazuje normalne promene i tragove starenja.

Dženifer je možda imala koji tretman viška

U nedavnom intervjuu, dr Džastin Harper je analizirao moguće tretmane koje je Dženifer radila tokom godina, govoreći o tome kako je evoluirao njen izgled.

Dr Harper je primetio značajnu transformaciju u glumičinom izgledu, napominjući da, iako je prethodno imala dobro obavljene kozmetičke procedure, nedavne promene ukazuju na to da je možda uradila više tretmana nego što je potrebno. On je istakao da Dženiferine nazolabijalne bore, koje su ranije bile izraženije, sada izgledaju manje izražene.

Dženifer AnistonDženifer Aniston Foto: Janet Gough / AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia; Image Press Agency / ddp USA / Profimedia; Scoop / INSTAR Images / Profimedia
Doktor je takođe primetio zabrinjavajuću detalj oko usta Dženifer Aniston, sugerišući da bi to moglo biti zbog previše filera u nazolabijalnom području.

Što se tiče Dženiferinih usana, dr Harper je primetio da sada deluju šire. On je istakao da loše urađeni fileri mogu dovesti do istaknutih brežuljaka ili krugova na obrazima. Dr Harper je posebno primetio da Dženiferin osmeh sada pravi primetne izbočine na njenim obrazima.

Dr Harper je takođe podsetio na stalni pritisak koji poznate ličnosti u Holivudu imaju, te da im se nikakvi tragovi starenja ne praštaju. Iz ovog razloga, mnogi donose odluku da se podvrgnu prekomernim tretmanima. On je sugerisao da je Dženifer možda upala u ovu zamku, pokušavši da ispuni holivudske standarde lepote.

Čak i da je tako, on podseća da Dženifer Aniston ipak održava zdrav način života, što sugeriše njena figura. Glumica redovno trenira, zdravo se hrani i ne odustaje od svoje fitnes rutine čak ni u šestoj deceniji.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pevačica Olja Bajrami imala je kancer tri puta, a svaki put izašla je iz borbe za život kao pobednik. Pevačica Olja Baj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.