Met Dejmon odbio najveći iznos koji bi neki glumac dobio za ulogu

 

Ponudili su mu deset odsto zarade čitavog filma.

Iako mnogi glumci kažu da se ovim poslom bave jer im je to strast, nema sumnje da je zadovoljstvo veće kada konačno dobiju veliki honorar. Međutim, Met Dejmon je savršen primer da nije uvek u pitanju novac.

Ovaj 53-godišnjak je odbio šansu da postane najplaćeniji glumac za svoju ulogu u jednom od najvećih filmova svih vremena. Naime, Džejms Kameron je želeo da se Dejmon pojavi u Avataru i ponudio mu je deset odsto zarade. Ali Dejmon ga je odbio.

„U to vreme sam radio na postprodukciji na Bornovom ultimatumu, pa sam ga odbio“, rekao je Dejmon.

Uzimajući u obzir konačnu zaradu filma, da je Dejmon pristao da se pojavi kao Džejk Sali, koga je na kraju igrao Sem Vortington, zaradio bi oko 250 miliona dolara.

„Ostavio sam taj novac na stolu, ali mi je bilo jasno da sam time što sam morao da kažem ne, verovatno propustio priliku da ikada radim sa njim. Bilo mi je teško i još uvek žalim zbog te odluke“, Dejmon je zaključio.

Izvor: danas.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.