Vilijam OTVORIO DUŠU o bolesti svoje supruge KEJT MIDLTON

Princ Vilijam vratio se juče službenim dužnostima nakon što je Bakingemska palata u ponedeljak saopštila da njegov otac kralj Čarls boluje od raka i nakon što je njegova supruga Kejt Midlton imala operaciju abdomena 16. januara u istoj bolnici gde je operisan i britanski monarh. Bio je najpre u jutarnjim časovima domaćin ceremonije uručenja nagrada istaknutim umetnicima i sportistima u Vindzoru, koje je ranije predvodio kralj, a onda i na dobrotvornoj večeri u Londonu gde je otkrio sledeće detalje.

"Želio beh da iskoristim ovu priliku da vam se zahvalim na ljubaznim porukama podrške za Ketrin i za mog oca, naročito poslednjih dana", rekao je princ Vilijam na gala večeri za London's Air Ambulance fondaciju i poručio. "Svima nam to jako mnogo znači".

U šali je zatim dodao: "Pošteno je reći da su proteklih nekoliko nedelja bili više medicinski usmerene pa sam mislio da dođem na ovaj događaj kako bih pobegao od svega".

Čim je saopšteno da je Kejt Midlton imala operaciju abdomena, saznalo se da će Vilijam odložiti određene javne angažmane kako bi brinuo o supruzi i njihovoj deci. U međuvremenu je saopšteno da Čarls III boluje od raka, a onda je usledila vest da se vraća poslu iako ostaje posvećen brizi o princezi od Velsa koja će se vratiti dužnostima posle Uskrsa, kako se očekuje.

Vilijam je juče na ceremoniji uručenja MBE pričao o svojoj supruzi.

"Princ Vilijam je rekao da su o Ketrin brinule dve filipinske medicinske sestre koje su bile neverovatne i ljubazne", napisala je na LinkedIn Patriša Sprus koja je nagradu dobila zahvaljujući zapošljavanju stranih lekara u Nacionalnoj britanskoj zdravstvenoj službi.

Bivša fudbalerka Elen Vajt koja je takođe postala MBE poručila je Vilijamu da želi sve najbolje Kejt Midlton. Na pitanje kako je reagovao, rekla je: "Stvarno je cenio to. Pa da, bilo je očigledno da sam želela da pošaljem najbolje želje".

Čitač s usana Džeremi Frimen protumačio je da joj je Viljam poručio: "Bilo je lepo videti vas ponovo", a da mu je ona odgovorila: "Hvala, molim vas, prenesite ocu želje za oporavak", prenosi Daily mail.

Čarls III imao je pre dve nedelje operaciju zbog benignog povećanja prostate, ustanovljeno je u bolnici da ima rak, ali se radi o odvojenom problemu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.