Rada Manojlović nikad brutalnija - DOSTA JE,NEMA VIŠE DRUŽENJA,DRŽANJA ZA RUKICU NEGO ODMAH PRSTEN BAJO I SVADBA!(FOTO)

Sve traženija folkerka na svom javnom profile istakla je sledeće:

  • Svi momci su hvalili moj izgled, govorili su kako sam prezgodna i to je dovelo do toga da postanem narcis. Ni ja nisam nalazila zamerke svojim bivšim momcima jer su svi imali sve. Nije sve u izgledu, zato su i bivši - rekla je Rada koja je otkrila da u budućnosti planira da ostvari saradnju sa svojim bivšim partnerom Milanom Stankovićem.
  • Sa Milanom se čujem, ali to ne znači da ćemo se emotivno pomiriti. Pitala sam ga da mi uradi neku pesmu, ali sebe nisam prepoznala ni u jednoj melodiji. Ne sumnjam da će mi uraditi neku pesmu, sad ću da ga uhvatim za gušu, da ne daje više drugima pesme, samo meni - rekla je Rada za Informer.

Rada se, inače, sada oglasila na Tviteru i jednom objavom, posvećenoj bivšima, iznenadila.

Nema više momkovanja i vodanja, samo udaja bajo moj! Kakvo zabavljanje, držanje za ruku, gubljenje vremena… Odma’ prsten, oltar, svadba, ne zanima me. E, pa da vidimo - napisala je.

Izvor: okonas.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.