Roditelji su joj branili vezu sa njim: Ovo je žena Dina Merlina, a njihova ljubavna priča je nesvakidašnja FOTO

Čuveni pevač Dino Merlin već mesecima je na sceni, a o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo.

Naime, on se oduvek trudio da svoju intimu drži daleko od očiju javnosti, te se suprugom Amelu sa kojom ima dvoje dece, retko pojavljuje tamo gde ima medija.

Njihova ljubavna priča veoma je interesantna.

„Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvek mi je lepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina“, ispričao je Dino.

Kako je Amela studirala arhitekturu i bila dete iz bogate porodice, njeni roditelji su bili protiv ljubavi sa Dinom, jer je bio siromašan momak.

„Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću“, rekao je pevač, prenosi „Stil“.

 „Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju“, prisetio se Merlin tih vremena i dodao:

„Ali eto, vreme leči sve, pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.“

Iako Amelu nemamo često priliku da viđamo, na društvenim mrežama može se pronaći retka fotografija na kojoj su ona i Dino u šetnji.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.