DOKTOR HAUS nikada neće zaboraviti šta mu se dogodilo kada je prelazio granicu Srbije: Jednim tvitom usijao je internet- "tako ti je to kada si TOLIKO TALENTOVAN"

Čuveni doktor Gregori Haus među brojnim dogodovštinama ima i jednu koja mu se dogodila u našoj zemlji. O tom iskustvu pisao je na Tviteru i suvišno je reći koliko je to imalo odjeka.

Hju Lori ili dr Haus kako čuvenog glumca zovu nakon što je u istoimenoj seriji igrao naslovnu ulogu, nije samo talentovan za glumu nego i za muziku pa je 2014. sa svojom bluz grupom „Koper botom bend“ nastupao u Beogradu.

Lori sa svojim brendom oblazi svet, a koliko je popularna u Srbiji, shvatio je i pre nego što je stigao u našu zemlju.

„Prešao sam preko granice Srbije, ali sam morao da se vratim sat vremena kasnije. Carinik je zadržao moj pasoš da bi ga fotokopirao kao suvenir. Ludilo!“, napisao je na Tviteru.

Njegovu objavu preneo je i britanski "Dejli mejl", a glumac je ubrzo shvatio da je carinik njegov veliki obožavalac.

Tvit svetske zvezde pokrenuo je brojne komentare, među kojima je bio i sledeći: „To ti sleduje kad si toliko talentovan!“.

Serija "Doktor Haus" Dejvida Šora i Pola Atanasija emitovala se od 2004. do 2012. godine. Hju Lori igrao je ekscentričnog genija koji je u bolnici u Nju Džerziju rešavao slučajeve koje su ga druge bili nedokučivi.

Hju Lori nedavno je doputovao u Atinu gde se snima serija "Tehran" u kojoj on igra jednu od glavnih uloga.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.