SRPSKA PEVAČICA POKUŠALA DA ODUZME SEBI ŽIVOT: Skočila je sa terase i ostala INVALID - sada traži oprost... Slikom iz bolnice poručila: "Biće bolje"

Pevačica Slađana Marković prolazila je kroz veoma tešku borbu, a sebi je u jednom trenutku pokušala da oduzme život, tako što je skočila sa terase.

Razlog je novac jer je u periodu koronavirusa Slađana imala manje nastupa i samim tim je izvor prihoda bio manji.

- Kajem se, pogrešila sam, jer nisam umela da se nosim sa nemaštinom, pritiskom i bolesnom majkom. Od tad sam invalid, pokušavam da prohodam, ali je teško. Mnogo mi je pomogla mati Marija iz manastira Rođenje Presvete Bogorodice kod Čačka, razgovorom sam uspela da prevaziđem sve teške trenutke i pronađem oprost za ono što sam uradila - rekla je Slađana za "Grand".

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Mima Bašalac, podelila je njenu priču u želji da joj pomogne.

- Devojka je pevala godinama, živela je sama sa majkom i svojim radom izdržavala obe. Nastupila je ta nesrećna korona, posla nije bilo, svirke su bile otkazane, a dugovi su iz dana u dan rasli. Zbog nemaštine, dugova i nemogućnosti da živi normalno, na žalost, pokušala je ono najgore. Kad su stigli izvršitelji i sudski pozivi za dugovanja pokušala je samoubistvo. Ne želim da pričam kako i šta, ali nakon toga njen život se potpuno promenio na gore. Sve joj je bilo slomljeno, noge, kukovi i od tad kreće njena borba i oporavak - priča Mima.

Slađana već tri godine pokušava da stane na noge, kako fizički tako i finansijski, međutim zadesila ju je još jedna nezgodna situacija. Ukinuta joj je tuđa nega i pomoć koju je dobijala za majku koja je 2001. godine doživela moždani udar.

2. februara, Slađa je podelila fotografiju iz bolnice u kraljevu, na kojoj možemo videti njenu nogu u gipsu. Ipak, ona ne gubi nadu, pa je uz opis dodala: "Biće bolje".

"Drži se, Slađo!", "Želim brz oporavak", "Junak si, izdrži, posle kiše dođe Sunce", samo su neki od komentara podrške ispod Slađanine objave.

Izvor: sd.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.