U APATINU U TOKU PRIPREMA TERENA I STAZA ZA SVETSKO PRVENSTVO U PECANJU U APATINU U TOKU PRIPREMA TERENA I STAZA ZA SVETSKO PRVENSTVO U PECANJU
četvrtak, 17 novembar 2022 06:26

U APATINU U TOKU PRIPREMA TERENA I STAZA ZA SVETSKO PRVENSTVO U PECANJU

Nakon sastanka koji je letos predsednica naše opštine Dubravka Korać sa svojim saradnicima održala sa predsednikom Saveza sportskih ribolovaca Srbije Draganom Boškovićem, doneta je odluka da Opština Apatin dogodine bude domaćin svetskog prvenstva u ribolovu na plovak u ženskoj konkurenciji.

Nakon što je određena lokacija, krenuli su i pripremni radovi kako bi se iznivelisao teren uz sam rukavac, ali i pristupni put.

Radovi se odvijaju po planu i to na potezu poluostrva na strani rukavca od plaže, pa sve do preko puta brodogradilišta. Ukupna dužina staze koja se uređuje biće blizu 1300 metara, što podrazumeva da se napravi jednak pristup vodi svim ribolovcima, kao i da se izniveliše put kroz poluostrvo i prilaz vodi za svakog takmičara, rekao je ovom prilikom pomoćnik predsednice opštine Apatin za komunalnu oblast i ruralni razvoj Tomislav Silađi.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.