sreda, 09 februar 2022 07:35

U SUBOTU 14. MEMORIJALNI TURNIR „NEMANJA STAMBOLIJA“

 

U subotu, 12. februara, u sportskoj hali OŠ „Žarko Zrenjanin“, održaće se 14. po redu Memorijalni turnir „Nemanja Stambolija“. Početak turnira predviđen je za 15 sati i 30 minuta, a ove godine učešće su uzele sledeće ekipe:

RK “Apatin”, Apatin

RK “Lavovi”, Bačka Palanka

RK “Sivac”, Sivac

RK “Derventa”, Derventa

Organizator, RK “Apatin”, satnicu i raspored turnira objaviće u narednim danima.

Podsećamo, Memorijalni turnir “Nemanja Stambolija” organizuje se svake godine u znak sećanja na našeg tragično nastradalog sugrađanina, Nemanju Stamboliju.

izvor:apatinskenovine.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.