Prijava protiv vozača iz Sombora - VOZIO 200 km/h UPRKOS OGRANIČENJU OD 80 Prijava protiv vozača iz Sombora - VOZIO 200 km/h UPRKOS OGRANIČENJU OD 80
ponedeljak, 21 novembar 2022 05:52

Prijava protiv vozača iz Sombora - VOZIO 200 km/h UPRKOS OGRANIČENJU OD 80

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u Somboru su isklјučili iz saobraćaja dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje.

Saobraćajna policija je danas oko 12.35 časova presretačem zaustavila automobil marke „mazda“ kojim je dvadesetpetogodišnjak upravlјao brzinom od 200,4 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Takođe, saobraćajna policija je presretačem zaustavila četrdesetpetogodišnjeg muškarca koji je upravlјao automobilom marke „alfa“ brzinom od 183,1 kilometar na čas, na delu gde je ograničenje 80 kilometara na čas, a koji je preticao dva vozila na neisprekidanoj uzdužnoj liniji, koristeći traku za kretanje vozila iz suprotnog smera.

Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.