Stigla je moćna astro pojava koja se dešava posle 245 godina – šta čeka vaš znak

Ukratko: spremite se za potpunu transformaciju!

Prvi put nakon 245 godina, Pluton je prešao u ekscentričnu i revolucionarnu Vodoliju.

Šta to znači? Ukratko: spremite se za potpunu transformaciju moći, kontrole, odlučnosti, strasti i intenziteta.

Pluton je takođe povezan s rođenjem, smrću, seksom, psihologijom i tabu temama. Kao takav, praktično sve aspekte našeg života će na neki način dotaknuti ova promena koji se događa jednom u životu.

Ovan
Pluton će promeniti vaš sektor prijatelja: oko vas će se pojaviti moćniji i uticajniji ljudi. Verovatno će vaša energija biti utrošena na povećanje društvene aktivnosti. Bavićete se javnim govorom, počećete aktivno voditi društvene mreže, maratone – vaša komunikacija na internetu višestruko će se povećati upravo zato što ovo će postati vaš posao. Osim toga, Pluton će potpuno proeniti vaše snove. Ono što vam je godinama pre bilo primamljivo i zanimljivo sada će vam se činiti strano, zastarelo. Vaše ideje o uspehu će se promeniti: činićete se mlađim, otići ćete u informacijsku tehnologiju i, za 20 godina, postati majstor rada sa zajednicom u bilo kojem smeru, piše Story.hr.

Bik
Pluton će vam potpuno promeniti karijeru – on će stajati na vašem statusnom sektoru čineći vas veoma uticajnim u očima drugih ljudi. Možete preuzeti ozbiljnu javnu poziciju, dobiti vrednu javnu titulu ili čak potpuno preispitati svoju profesiju. Pluton vas može naterati da promenite pravac svog života. Možete biti zainteresovani za društvene projekte, internet tehnologije, voditi kompaniju društvenih medija, s blogerima ili filmskom industrijom. Takođe možete promeniti svoje mišljenje o autoritetima. Ljudi, ideje ili fondacije koje su vas vodile poslednjih 15 godina jednostavno neće imati smisla. Shvatićete da se vaš koncept uspeha menja, a s njim i svrha vašeg života.

Blizanci
Blizance očekuje ogromna promena paradigme epskih razmera. U sledeće dve decenije potpuno ćete preispitati vaš sistem vrednovanja i izaći ćete iz zone komfora. Egzistencijalne dileme i krize vere biće nešto čime ćete se baviti, ali sve ove borbe će vam na kraju pomoći da svoj život živite potpunije i iskrenije. Pluton može promeniti vaš pogled, to se može dogoditi naglo, zbog nekog konkretnog događaja. Na primer, možete iznenada promeniti veru, preispitati svoje stavove o tome u šta verujete. Glavno pitanje ovih dvadeset godina je koji su vaši ideali?

Rak
Pluton ulazi u vaš sektor krize, mentalnih stavova, navika i strahova – tradicionalno ovom kućom i vlada ova planeta. To znači da ćete potpuno promeniti svoje navike, najverovatnije se osloboditi štetne zavisnosti (ako postoji), promeniti odnos prema novcu i potpuno preispitati vlastite stavove. Pluton će vršiti pritisak na zajedničke finansije porodice. Možete uzeti kredit na 20 godina ili ćete raditi na stvaranju ozbiljnog nasledstva za svoju decu. Osim toga, Pluton će promeniti vaš odnos prema strahovima. Bićete suočeni s time kako vas strahovi kontrolišu, a kada ih vidite, lako ćete se osloboditi i moći ćete krenuti dalje.

Lav
Pluton ulazi u vaš sektor braka, porodičnih odnosa i pravnih aranžmana i veza na 20 godina. To znači da od marta 2023. u vaš život mogu ući veoma uticajni ljudi. To može biti ili samac (obdaren moći i statusom), ili klijenti/radne kolege koji će biti prilično poznati i veoma uspešni. Ako je vaš brak u krizi, onda Pluton može doneti razvod. Shvatite da Pluton uništava u našim životima ono što polako uništava vas. Stoga, ako ste u braku s narcisom, zlostavljačem ili samo patite u vezi, onda će se od marta 2023. godine situacija početi dramatično menjati. Za pojedine Lavove Pluton će doneti prefinjenost percepcije veza, kao i braka između 2023. i 2043. godine.

Devica
Pluton će potpuno promeniti vaš odnos prema vašem životu, svakodnevnoj rutini i poslu. Ulazi u vaš sektor dužnosti, odgovornosti i zdravlja pa ćete za 20 godina potpuno promeniti navike i režim u ishrani. Moraćete se baviti sportom, postat ćete ljubitelj pravilne hrane i zdravog načina života. U stvari, Plutonova velika ideja je promeniti način na koji radite i šta radite svakodnevno. Na primer, možete ili proeniti svoju profesiju ili postati slobodnjak s punim radnim vremenom ili otvoriti vlastiti biznis. Pluton uvek daje veliki gubitak energije u sektoru u kojemu se nalazi. Očekujte povećanje opterećenja domaćinstva (na primer, ako sagradite kuću, preselite se u novo mesto). Takođe ćete aktivno zapošljavati nove ljude i pomoćnike.

Vaga
Kao i svim vazdušnim znakovima, Pluton vam sprema poklone – između njega i vašeg Sunca u natalnoj karti biće aspekt trigona. Ovo je pomoć, podrška i ‘udarac’ svemira za vaš rast. Ako će za mnoge znakove to biti u obliku krize, onda će u vašem slučaju planeta promeniti vašu percepciju sreće. Ono što ste nekada smatrali običnim, može postati izvor neverovatne vitalnosti za vas. Pluton počinje raditi na vašem sektoru dece i vašem vlastitom poslu: možda ćete imati povećano opterećenje povezano s detetom (na primjer, zato što će se roditi), a osim toga, odlučićete da kreirate vlastiti projekt. Generalno, ovaj sektor na vašoj natalnoj karti je odgovoran za samoljublje i za temu radosti, sreće i punoće života. U sledećih 20 godina potpuno ćete promeniti svoj stav prema ovome. Na primer, razumećete da vaša ljubav prema sebi utiče na sve delove vašeg života, tako da morate ozbiljno upoznati svoje unutrašnje dete. Čeka vas novi hobi, kreativnost, sport u novom krugu ljudi, a zbog toga ćete možda imati novu ljubavnu vezu.

Škorpija
Od marta 2023., Pluton počinje raditi na vašem pitanju sa stanovima, nekretninama i porodičnim vrednostima. U sledećim godinama možete početi graditi kuću, preseliti se u drugu zemlju i moraćete posvetiti veliku pažnju svojim najmilijima. Generalno, Vodolija je u vašem sektoru temelja ličnosti. Dogme vaših roditelja su zastarele i vrijeme je da stvorite vlastitu strukturu i razvijete jezgro u sebi. Pluton će dati ozbiljno sazrevanje kroz gubitak temelja, korena – u simboličkom smislu, naravno. Na primer, preseljenje u drugu zemlju i tamo ćete ‘stvoriti’ porodicu oko sebe.

Strelac
Pluton počinje raditi na vašem odnosu s braćom i sestrama i takođe može dovesti do povećanog interesa za učenje, putovanja pa čak i podučavanje. U sledećih 20 godina sigurno ćete se preseliti, naučiti neku važnu novu veštinu (strani jezik, astrologija, programiranje), a moraćete i preuzeti veliku odgovornost za rodbinu. Na primer, vašim rođacima će biti potrebna vaša finansijska ili druga pomoć. Takođe, Pluton će vam doniti oštru promenu u dnevnim rutama – imat ćete drugačiji prevoz, puteve i dokumente koja svakodnevno koristite. U ovom periodu možete više puta promeniti školu, nastavnike ili ćete morati više puta menjate boravišne dozvole i diplome. Definitivno vam neće biti dosadno. Imaćete porast broja prijatelja u okruženju jer ćete zbog novih okolnosti postati društveni.

Jarac
Pluton ulazi u vaš sektor vrednosti, finansija i samopoštovanja: sledećih 20 godina potpuno će promeniti ono što vam je važno i drago. Čak ćete promeniti i svoj stav prema prihodima i potrošnji. Ranije kupljene stvari će vam izgledati prazne jer ćete želeti postati napredniji i investirati u stvari koje vas mogu pokrenuti napred (na primjer, umesto jeftinih stvari, naučit ćete kupovati nešto statusno, tehnološko ili početi nositi eko brendove). Od marta 2023. vaša plata može se naglo promeniti, možda će biti mnogo više novca, ali će se u isto vreme morati promeniti načini zarade. To je zbog činjenice što ćete jednostavno promeniti svoj stav prema vlastitoj energiji. Ako ste ranije mogli raditi mnogo za malo novca, sada ćete shvatiti da su vaše zdravlje i energija mnogo vredniji.

Vodolija
S obzirom da većini Vodolija prvi put Pluton ulazi u život, oni će ovaj kosmički pomak osetiti drukčije i i opipljivije od drugih. Vi ste buntovnici u duši, tako da se ne bojite biti drukčiji i idete protiv sveta. Ipak, Pluton će dovesti do toga da se pomirite s činjenicom da ne možete kontrolisati šta ljudi misle o vama. Nije isključeno da ćete drastično promeniti svoj izgled i prisustvo u sledećim godinama jer je ovo zaista nova era za vaš identitet te je bitno da prihvatite evoluciju. Plutonovi veliki darovi se uvek postižu uz ozbiljnu energetsku cenu, čak ćete morati promeniti svoje telo da bi moglo izdržati ovaj pritisak. Na kraju krajeva, da biste ovladali energijom, morate biti u stanju da je zadržite. U slučaju problema, preloma, iznenadnih operacija, trebali bi napraviti pauzu i razmislite zašto svemir želi da usporite – što niste stigli završiti, gde ste žurili bez posebne pripreme?

Ribe
Pluton će vam tokom sledećeg podneblja života uticati na sile podsvesti što znači da ćete istraživati svoju prošlost, drugu stranu senke i najdalje delove vaše psihe. Jako je bitno da kada reagujete impulsivno, proverite postoji li skriveni motiv jer ćete u nadolazećem razdoblju učiti razgraničiti emocije i intuiciju i to na najmoćniji način. Takođe, vaši snovi mogu biti većeg intenziteta, a mnogi od njih će vam otkriti šta tačno treba da radite i kada.

Izvor: Zadovoljna.rs

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.