Apatinac Predrag Vejin u reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u rukometu Apatinac Predrag Vejin u rukometnoj reprezentaciji Srbije
utorak, 10 januar 2023 05:39

Apatinac Predrag Vejin u reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u rukometu

 

28. po redu Svetsko prvenstvo u rukometu biće održano od 11. do 29. januara u Poljskoj i Švedskoj, a branilac titule prvaka je selekcija Danske.

Reprezentacija Srbije će na prvenstvu učestvovati u grupi sa ekipama Alžira, Nemačke i Katara, a svoje mesto među najboljim rukometašima Srbije našao je i Apatinac Predrag Vejin.

Ponosni na našeg sugrađanina, Predragu želimo da uspešno reprezentuje Republiku Srbiju, kao i našu opštinu, te da mu i nastavak godine i sportske sezone protekne u ostvarivanju najviših zacrtanih ciljeva – poručila je predsednica opštine Apatin Dubravka Korać.

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.