sreda, 21 decembar 2022 05:50

NOVOGODIŠNJI KONCERT I PAKETIĆI ZA KRAJ GODINE U VIŠENAMENSKOJ SALI

Kao i nekoliko prethodnih godina, kada se bliže novogodišnji i božićni praznici, UG ,,Moj Apatin” organizuje manifestacije za najmlađe sugrađane i građane opštine. I ovog decembra udruženje se angažovalo na realizaciji kulturnog događaja u koje je uključen veći broj učesnika.

U novogodišnjem koncertu koji će se održati u sredu, 21. 12. 2022. godine, učestvovaće hor i nastavnici OMŠ ,,Stevan Hristić” Apatin, raspevani talenti muzičke radionice ,,Kids fest” Apatin i gosti iz Sombora.

Program će biti prožet dečjim i popularnim pesmama koje će izvoditi učenici sa nastavnicima muzičke škole, solisti muzičke radionice, a na kraju programa premijerno će se predstaviti muzički sastav ,,Stonehenge” (Stounhendž) sa popularnim rok numerama čiji su članovi mlade nade somborske muzičke scene.

Kako su učesnici programa i učenici OŠ ,,Žarko Zrenjanin”, škola je sa zadovoljstvom prihvatila da bude domaćin ovog koncerta koji će se održati u Višenamenskoj sali škole. Program novogodišnjeg koncerta biće upriličen u dva dela: prvi, koji počinje u 11:30 časova za učenike drugog i četvrtog razreda i drugi, koji počinje u 12:30 časova za učenike prvog i trećeg razreda.

Praznično raspoloženje će mađim osnovcima upotpuniti novogodišnji paketići koje će dobiti nakon koncerta.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.