sreda, 21 decembar 2022 05:50

NOVOGODIŠNJI KONCERT I PAKETIĆI ZA KRAJ GODINE U VIŠENAMENSKOJ SALI

Kao i nekoliko prethodnih godina, kada se bliže novogodišnji i božićni praznici, UG ,,Moj Apatin” organizuje manifestacije za najmlađe sugrađane i građane opštine. I ovog decembra udruženje se angažovalo na realizaciji kulturnog događaja u koje je uključen veći broj učesnika.

U novogodišnjem koncertu koji će se održati u sredu, 21. 12. 2022. godine, učestvovaće hor i nastavnici OMŠ ,,Stevan Hristić” Apatin, raspevani talenti muzičke radionice ,,Kids fest” Apatin i gosti iz Sombora.

Program će biti prožet dečjim i popularnim pesmama koje će izvoditi učenici sa nastavnicima muzičke škole, solisti muzičke radionice, a na kraju programa premijerno će se predstaviti muzički sastav ,,Stonehenge” (Stounhendž) sa popularnim rok numerama čiji su članovi mlade nade somborske muzičke scene.

Kako su učesnici programa i učenici OŠ ,,Žarko Zrenjanin”, škola je sa zadovoljstvom prihvatila da bude domaćin ovog koncerta koji će se održati u Višenamenskoj sali škole. Program novogodišnjeg koncerta biće upriličen u dva dela: prvi, koji počinje u 11:30 časova za učenike drugog i četvrtog razreda i drugi, koji počinje u 12:30 časova za učenike prvog i trećeg razreda.

Praznično raspoloženje će mađim osnovcima upotpuniti novogodišnji paketići koje će dobiti nakon koncerta.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.