Apatin: Ogromna, otvorena rupa opasnost za prolaznike, posebno za decu! Ogromna, otvorena rupa opasnost za prolaznike, posebno za decu!
utorak, 20 decembar 2022 05:24

Apatin: Ogromna, otvorena rupa opasnost za prolaznike, posebno za decu!

Na Kružnom nasipu, na krivini iza pružnog prelaza prema romskom naselju, zjapi ogromna, otvorena rupa. S obzirom da se nalazi neposredno pored puta predstavlja veoma veliku opasnost najviše po pešake, posebno ako se ima u vidu da u tom delu nema trotoara, te su svi prinuđeni da se kreću ivicom puta.

Ovaj put je, inače, veoma frekventan, jer je to glavna saobraćajnica koja vodi prema romskom naselju i njome se, osim vozila, kreću i biciklisti i pešaci, među kojima je mnogo dece. Pošto se rupa nalazi bukvalno uz put, mali trenutak nepažnje može dovesti do tragedije.

Rupa je duboka preko tri metra i polako postaje deponija raznog otpada. Apelujemo na nadležne da je hitno (i bezbedno) zatvore i time zaštite prolaznike, posebno najmlađe, od potencijalne opasnosti da u nju upadnu.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.