APATINSKI VATROGASCI SPASILI “STOJADINA” APATINSKI VATROGASCI SPASILI “STOJADINA”
ponedeljak, 12 septembar 2022 08:00

APATINSKI VATROGASCI SPASILI “STOJADINA”

Jutros nešto pre osam časova na parkingu između Osnovne škole “Žarko Zrenjani” i zgrade opštine Apatin izbio je manji požar na vozilu, koji je zahvalјujući brzoj reakciji prolaznika i apatinskih vatrogasaca na vreme ugašen.

Vatra na “Zastavi” (popuranom “Stojadinu”) se pojavila ispod haube, a vatrogasno-spasilačka jedinica iz Apatina je na vreme stigla na lice mesta i uspela da spreči širenje požara.
U ovom incidentu na sreću nema povređenih.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.