subota, 19 mart 2022 06:43

REKONSTRUISANA VATROGASNA STANICA APATIN

Rekonstruisane prostorije vatrogasne stanice Apatin, čiju je adaptaciju opština Apatin pomogla sa oko dva miliona dinara, danas su posetili predsednica opštine Dubravka Korać, njen zamenik Radovan Đukić, zamenik načelnika uprave vatrogasno-spasilačke jedinice MUP-a Srbije, Vladan Plemić i v.d. načelnika odeljenja za vanredne situacije Sombor, Goran Bursać.

-Ispred odeljenja za vanredne situacije u Somboru zahvaljujem se MUP-u RS, sektoru za vanredne situacije u Beogradu na donaciji polovnog navalnog vatrogasnog kamiona, kao i opštini Apatin na pomoći u rekonstrukciji objekta ali i značajnim sredstvima kako bi se ovo vozilo opremilo i privelo nameni, rekao je Bursać.

Predsednica opštine je najavila i dalju finansijsku pomoć vatrogasanoj stanici, u cilju stvaranja boljih uslova za rad i efikasnije intervencije vatrogasaca.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.