subota, 19 februar 2022 07:00

Otvoren konkurs za kratku priču i nagradu „Miodrag Borisavljević“

Kulturni centar opštine Apatin, u okviru Festivala kratke forme „Potpis“, raspisao je Konkurs za kratku priču i dodelu nagrade „Miodrag Borisavljević“.

Uslovi konkursa su da jedan autor može da pošalje samo jednu priču, u dva primerka i pod šifrom, može da učestvuje samo pod jednom šifrom, a istom autoru se ne može nagrada dodeliti drugi put.

Nagrada se dodeljuje samo jednom autoru, a tema je slobodna. Priče moraju biti neobjavljivane, dužine do 6.000 karaktera sa razmacima.

Ovaj Konkurs otvoren je 17. februara i trajaće do 17. aprila, a dodela nagrade, plakete sa likom Miodraga Borisavljevića i 50.000 dinara, biće upriličena u septembru tekuće godine, u sklopu Festivala kratke forme „Potpis“.

Adresa na koju se šalju priče je:
Opštinski Kulturni centar Apatin
Festival kratke forme „Potpis“, za nagradu „Miodrag Borisavljević“
Trg Nikole Tesle br. 12
Kontakt telefon za sve dodatne informacije je 025/773-923.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.