petak, 18 februar 2022 07:11

Otvaranje izložbe Marije Poljak sutra u Galeriji „Meander“

Sutra, 18. februara u 19 časova, biće upriličeno otvaranje izložbe crteža pod imenom „Zračenje“, Beograđanke Marije Poljak.

Autorka je rođena u Beogradu 1998. godine, diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti, a trenutno je studentkinja master studija na Fakultetu likovnih umetnosti.

Dobitnica je više nagrada i priznanja, a izložba u Apatinu biće sedma po redu samostalna izložba ove umetnice.

Postavka će trajati do 3. marta 2022. godine.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.