ponedeljak, 22 novembar 2021 07:36

Rukometaši Apatina savladali Ub

U okviru 9. kola Super B rukometne lige Srbije, grupa Sever-Centar, Rukometni klub “Apatin” je na svom terenu, pred otprilike 400 ljubitelja rukometa, dočekao Rukometni klub “Ub”. Imali smo priliku da gledamo odličnu rukometnu utakmicu dve fantastične ekipe sa dosta preokreta, a na kraju, u veoma atraktivnom meču, bodovi ostaju u Apatinu. Naši momci su uz publiku, koja im je bila osmi igrač, uspeli da trijumfuju rezultatom je 26:23 (13:12). Za igrača utakmice izabran je Aleksandar Pilipović sa 12 pogodaka, a pored njega mrežu gostiju su zatresli Stevan Oljača (7 pogodaka), Čedomir Milojević (4 pogotka), Mirko Gardijan (2 pogotka) i jednom Zoran Mandić. Apatinci su trenutno sedmoplasirani sa 10 bodova, a u sledećem kolu gostovaće Rukometnom klubu “Kikinda”, timu koji još ne zna za poraz.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.