ponedeljak, 01 novembar 2021 07:30

Petarda fudbalera Mladosti

U okviru dvanaestog kola Vojvođanske fudbalske lige “Sever”, omladinski fudbalski klub “Mladost” Apatin se na svom terenu sastao sa poslednjoplasiranom ekipom, fudbalskim klubom “Sloga” iz Čonoplje. Posle veoma teškog poraza u Bajši rezultatom 5:0, naša ekipa je uspela da vrati samopouzdanje, pobedivši komšije iz Čonolje, a konačan ishod meča je 5:0 (3:0).

Golove za momke kraj Dunava postigli su Milovan Vukas (dva pogotka), Milan Solać, Srđan Rapaić i Veljko Vukadinović.

Očekivana i sigurno značajna pobeda favorizovanog domaćina koji sledećeg vikenda putuje u Novi Žednik na megdan fudbalskom klubu “Preporod”.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.