Korona u apatinskom „Flešu“? Zaražen radnik prebačen u bolnicu, ostali u strahu Korona u apatinskom „Flešu“?
petak, 03 jul 2020 06:57

Korona u apatinskom „Flešu“? Zaražen radnik prebačen u bolnicu, ostali u strahu

Jedan radnik apatinske firme „Fleš – Srb“ je pozitivan na virus korona i smešten je u bolnicu. Ova vest zabrinula je ostale radnike ovog preduzeća, koji strahuju od zaraze, jer je dobar deo njih prethodnih dana bio u kontaktu sa ovim kolegom.

-Danas nam je saopšteno da od sutra imamo obavezu da dođemo na posao pola sata ranije, pošto će nam se svima meriti temperatura pre ulaska u firmu. Osim toga, rečeno nam je da opet moramo nositi zaštitne maske, uz pretnju disciplinskim merama ukoliko to ne činimo, navodi naš izvor iz ovog preduzeća.

Kako saznajemo od radnika, nikom od njih nije svejedno što se korona pojavila u njihovom preduzeću.

-Naravno da smo u strahu, pogotovo što je dobar deo nas bio u kontaktu sa zaraženim kolegom. Brinemo za njegovo zdravlje, ali i za svoje, jer je nepoznanica da li je još neko od nas zaražen ovim virusom. Strahujemo i za svoje porodice, kojima možemo doneti bolest u kuću. Ne znamo da li će poslodavac još nešto preduzeti, osim merenja temperature i nošenja maski, preneo nam je jedan od zabrinutih radnika firme „Fleš – Srb“.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.