petak, 02 jul 2021 06:21

„Личка олимпијада“ заказана за 31. јул

Једанаеста „Личка олимпијада“ биће одржана 31. јула 2021. године у Специјалној болници за рехабилитацију „Јунаковић“ Апатин. Учесници ће се, као и до сада, такмичити у десет дисциплина традиционалних старих спортова, трчање у врећи (деца), вучење куке, скок у даљ из места, претезање штапа, ходање по брвну, обарање руке, скок у вис из места, пењање уз стожину, бацање камена са рамена и надвлачење конопа.

Почетак манифестације заказан је за 10 часова, а проглашење победника биће у 18 часова. Организатори „Личке олимпијаде“, Завичајно удружење Личана „Никола Тесла“ и општина Апатин ће и ове године припремити и богат културно-уметнички програм.

П Р О Г Р А М

  • од 8 до 9 часова – ДОЧЕК УЧЕСНИКА И ГОСТИЈУ
  • 09,30 часова – ПОСТРОЈАВАЊЕ ЕКИПА ЗА ДЕФИЛЕ
  • 10 часова – СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ
  • 10,20 часова – ТРКА ДЕЦЕ У ВРЕЋАМА
  • од 11 до 13,30 часова – НАДМЕТАЊЕ У СПОРТСКИМ ДИСЦИПЛИНАМА
  • 13,30 до 15 часова – РУЧАК (организатор обезбеђује ручак на војнички начин за све учеснике и госте, као и простор и дрва за печење јагнади-прасади које су учесници донели)
  • од 15 до 18 часова – НАСТАВАК ТАКМИЧЕЊА
  • 18 часова – ПРОГЛАШЕЊЕ ЕКИПНИХ ПОБЕДНИКА И ДОДЕЛА НАГРАДА

The post „Личка олимпијада“ заказана за 31. јул first appeared on 025 инфо вести.


Једанаеста „Личка олимпијада“ биће одржана 31. јула 2021. године у Специјалној болници за рехабилитацију „Јунаковић“ Апатин. Учесници ће се, као и до сада, такмичити у десет дисциплина традиционалних старих спортова, трчање у врећи (деца), вучење куке, скок у даљ из места, претезање штапа, ходање по брвну, обарање руке, скок у вис из места, пењање уз …

„Личка олимпијада“ заказана за 31. јул Read More »

The post „Личка олимпијада“ заказана за 31. јул first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.