četvrtak, 29 april 2021 10:53

СУТРА У АПАТИНСКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ФИЛМ О РАДИВОЈУ КОРАЋУ

У апатинском Културном центру 29. априла 2021. године од 18 часова ће бити приказан филм „Жућко – прича о Радивоју Кораћу“. Филм о једном човеку, његовој феноменалној спортској каријери, али и фасцинантној личности. Истовремено, ово је прича о једном времену, о земљи које више нема, бившој Југославији, која се тих педесетих и шездесетих година свадесетог […]

The post СУТРА У АПАТИНСКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ФИЛМ О РАДИВОЈУ КОРАЋУ appeared first on Radio Dunav.


У апатинском Културном центру 29. априла 2021. године од 18 часова ће бити приказан филм „Жућко – прича о Радивоју Кораћу“.

Филм о једном човеку, његовој феноменалној спортској каријери, али и фасцинантној личности. Истовремено, ово је прича о једном времену, о земљи које више нема, бившој Југославији, која се тих педесетих и шездесетих година свадесетог века почела отварати према Западу преко спорта, музике, филма и моде. Управо то време, својим животом, каријером и свим оним што је представљао, обележио је и Радивоје Кораћ – Жућко.

Да ништа везано за личност и каријеру Жућка није преувеличано, говоре и чињенице. „Машина за давање кошева“, „Креативац, генијалац, који у игри увек налази решење“, „Прва права медијска личност из кошарке“, „Играч кога је било немогуће чувати један на један“ само су неки од новинских наслова из тадашње домаће и стране штампе, који су говорили о Кораћу.

Цена улазнице је 150 динара.

The post СУТРА У АПАТИНСКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ФИЛМ О РАДИВОЈУ КОРАЋУ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.