četvrtak, 29 april 2021 10:53

РАДНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИKЕ

Два празника, Ускрс и Први мај, ове 2021. године, су спојени, па ћемо имати неколико слободних дана, наравно, биће измењено радно време јавних установа и појединих предузећа. Ускршњи празници – Велики петак, Велика субота, Васкрс, Васкрсни понедељак (а црвено слово је и Васкрсни уторак) – почињу 30. априла. Празник рада „пада“ за викенд, па је […]

The post РАДНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИKЕ appeared first on Radio Dunav.


Два празника, Ускрс и Први мај, ове 2021. године, су спојени, па ћемо имати неколико слободних дана, наравно, биће измењено радно време јавних установа и појединих предузећа.

Ускршњи празници – Велики петак, Велика субота, Васкрс, Васкрсни понедељак (а црвено слово је и Васкрсни уторак) – почињу 30. априла. Празник рада „пада“ за викенд, па је понедељак 3. мај за већину установа нерадни дан.

Јавно комунално предузеће „Наш Дом“ из Апатина редовно ће одвозити смеће по распореду, у петак, 30. априла, као и понедељак 3. и уторак 4.маја. Шалтер за плаћање рачуна и друга администрација са радом креће од среде 5. маја.

Средњошколци празнују од 30. априла до 4. маја 2021, а први школски дан им је у среду, 5. маја 2021. Основци не иду у школу у петак, 30. априла, па све до 9. маја, до кад траје пролећни распуст; први школски дан је, дакле, понедељак, 10. мај 2021. године. Предшколска установа „Пчелица“ не ради од 30. априла до 4. маја, а 5, 6 и 7, маја дежурни су објекти Јаслице и Блок 112.

Током мини распуста радно време трговинских и угоститељских објеката биће измењено. По традицији, на Велики петак, радно време ће бити скраћено, а на дан Ускрса, у недељу 2. маја, скоро сви трговински и угоститељски објекти биће затворени.

Општинска управа и све њене службе, апатински Културни центар и библиотека „Миодраг Борисављевић“ неће радити од 30. априла до 5. маја.

У апатинском Дому здравља служба „Хитне помоћи“ ће дежурати све дане празника. Одељења Превијалишта и Опште праксе такође ће бити отворена, као и црвена ковид зона која ће грађанима бити на располагању свакодневно у времену од 9 до 16 часова.

Заказане ревакцинације грађана ће се обављати и током празника.

Апатинска пошта неће радити 30 априла, 1, 2. и 4. маја, док ће у понедељак 3. маја за грађане дежурати један шалтер у времену од 8 до15 часова.

Бобар петрол бензинска пумпа у Пригревици у петак 30. априла и суботу 1. маја ће ради скраћено од 6 до 20 часова . Недеља 2. мај је нерадни дан, а од понедељка 3. маја на овој пуми настављају са редовним радним временом од 6 до 22 часа.

The post РАДНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИKЕ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.