četvrtak, 29 april 2021 10:34

Одбојкашице Апатина на корак до титуле

Дерби петог кола плеј-офа Прве лиге север између одбојкашица Апатина и ЖОK Врбас заслужено је припао домаћим играчицама које су славиле са убедљивих 3:0 (25:20, 25:19, 25:13). Сусрет је у прва два сета оправдао очекивања, јер су гошће, које су биле водеће на табели, само у том периоду парирале расположеним ученицама тренера Милоша Поповића, док …

Одбојкашице Апатина на корак до титуле Read More »


Дерби петог кола плеј-офа Прве лиге север између одбојкашица Апатина и ЖОK Врбас заслужено је припао домаћим играчицама које су славиле са убедљивих 3:0 (25:20, 25:19, 25:13).

Сусрет је у прва два сета оправдао очекивања, јер су гошће, које су биле водеће на табели, само у том периоду парирале расположеним ученицама тренера Милоша Поповића, док су у трећем доживеле праву катастрофу. Први сет је почео игром поен за поен, а онда су Апатинке направиле разлику од пет поена коју су успешно задржале до краја прве деонице. У другом сету виђено је много узбуђења, доста дугих поена који су углавном припали одбојкашицама Апатина које су заслужено освојиле и други сет. У трећем  сету на паркету је била само једна екипа, што потврђује резултат 25:13! Апатинке су биле више него убедљиве, а игру су им красиле сјајна одбрана, ас сервиси, одлично подизање лопти и неодбрањиви смечеви.

Након овог кола обе екипе, Апатин и Врбас у последње коло улазе са истим бројем победа и пораза.

Победник лиге ће бити познат управо  након утакмица последњег кола  плеј офа, у коме Врбас дочекује Спартак, а Апатин гостује у Сомбору екипи ЦВС Елбрацо Тецхноланд.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.