sreda, 24 februar 2021 07:06

Epidemiološka situacija u Apatinu zadovoljavajuća, poziv na oprez i pridržavanje mera važi i dalje

Tema koja je aktuelna sada već punih godinu dana je vezana na različite načine za virus Kovid 19. Apatinski Dom zdravlja nam iz tog razloga mesecima unazad konkretnim brojkama ukazuje na aktuelnu epidemiološku situaciju u našoj opštini.

Epidemiološka situacija u našoj opštini trenutno je veoma zadovoljavajuća. Broj aktivnih pozitivnih na virus Kovid 19 je 23. Na dnevnom nivou imamo desetak pregleda od kojih 2 do 3 budu sa pozitivnim nalazom, saznajemo od pomoćnice direktora Doma zdravlja Apatin Branke Bajić.

Što se tiče vakcinacije i revakcinacije, ona se u našoj opštini redovno sprovodi.

Vakcinisano je 3389 naših sugrađana, od kojih je 1166 i revakcinisano, rekla je Branka Bajić i poručila da bez obzira na ove brojke koje su ohrabrujuće građani i dalje treba da se pridržavaju svih epidemioloških mera jer je u pojedinim opštinama u poslednje vreme došlo do naglog skoka obolelih na dnevnom nivou.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.