utorak, 02 februar 2021 06:31

Apatinske kuglašice izborile plasman na državno prvenstvo

U Staroj Moravici je juče održano kuglaško prvenstvo Vojvodine u tandem parovima za seniore, koje je ujedno i kvalifikacioni turnir za državno prvenstvo. Sa jučerašnjeg takmičenja plasman na prvenstvo države izborilo je prvih deset od ukupno 26 prijavljenih parova. Ženski kuglaški klub Apatin su u Staroj Pazovi predstavljala tri para.

Srebrnu medalju osvojile su Silvana Štulić i Jasna Orlović sa odličnim rezultatom od 589 oborenih čunjeva. Pored njih, osvojenim osmim mestom sa 545 oborenih čunjeva plasman na državno prvenstvo su izborile Biljana Popović i Marina Medić.

Za apatinski klub su nastupile još Snežana Petrović i Nataša Nađ koje su oborile 519 čunjeva i ovim rezultatom zauzele petnaesto mesto, što nije bilo dovoljno za plasman na prvenstvo države.
Narednog vikenda se održavaju pojedinačna takmičenja.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.