Odličan start apatinskih atletičara u 2021. godini uz lične rekorde Odličan start apatinskih atletičara u 2021. godini uz lične rekorde
utorak, 19 januar 2021 06:44

Odličan start apatinskih atletičara u 2021. godini uz lične rekorde

Apatinski atletičari beleže prve odlične rezultate u novoj godini u kojoj klub slavi jubilej – dve decenije postojanja.

REZULTATI

Na 51. uličnoj trci, početkom januara u Mrsaću, Đuro Borbelj je osvojio četvrto, a debitant Denis Firulović sedmo mesto.

Prošlog vikenda u Kuli, u Božićnoj trening trci na 5 km u konkurenciji skoro 100 takmičara iz cele Srbije Đuro Borbelj je pobedio u sveukupnom plasmanu. Odličan nastup, uz obaranje ličnog rekorda, imali su Predrag Vejin i Konstantin Šimić, blizu ličnog rekorda su bili Aleksandar Stajić i Nemanja Đurić, a dobar nastup imali su i Živa Vijoglavin iIgor Bakoš.

Proteklog vikenda, u Beogradu na Otvorenom Prvenstvu Beograda za seniore Borbelj je osvojio treće mesto u ukupnom plasmanu sa novim ličnim rekordom 8 minuta 39 sekundi i 14 stotinki.

Istog dana u Kraljevu, na tradicionalnom Ibarskom krosu najuspešniji u trci seniora bio je Denis Firulović, koji je osvojio prvo mesto i ovo je njegova prva pobeda u dresu AK Apatin. U istoj trci treće mesto osvojio je Aleksandar Stajić, a uspešan nastup su imali i Nemanja Đurić, Živa Vijoglavin, Aleksandra Burkanović i Marijana Mijatović.

NAREDNA TAKMIČENJA

Naredna tri vikenda slede takmičenja u dvorani: otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe juniore (23. januara), Prvenstvo Srbije za starije juniore (30./31. januara) na kojima će nastupiti Konstantin Šimić i Prvenstvo Srbije za seniore (5. i 6. februara) gde se puno očekuje od Đure Borbelja pored koga bi trebalo da nastupe i Aleksandar Stajić i Nemanja Đurić.

ŠKOLA ATLETIKE

Uporedo sa takmičenjima nakon pauze sa radom, nastavlja se rad besplatne škole atletike AK Apatin u velikoj hali Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“, utorkom i četvrtkom od 18.45 do 20 časova i subotom, u maloj hali, od 10 do 11.15 časova. Treninzi su otvoreni za sve zaintereovane i potpunio su besplatni. Informacije u vezi sa treninzima mogu se dobiti na email kluba Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefon 064/01-10-222.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.