Apatin:  Izložba radova povodom svetsog dana osoba sa invaliditetom Izložba radova povodom svetsog dana osoba sa invaliditetom
subota, 05 decembar 2020 06:43

Apatin: Izložba radova povodom svetsog dana osoba sa invaliditetom

Centar za socijalni rad opštine Apatin se i ove godine uključio u obeležavanje svetskog Dana osoba sa invaliditetom. Celokupna situacija koja je prouzrokovana virusom Kovid 19, učinila je da ne bude svečanog otvaranja izložbe Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama koji radi pri CSR Apatin i Udruženje obolelih od multipla skleroze iz Sombora sa publikom kako smo navikli ranijih godina.

U pitanju je izložba zajedničkih radova nastalih u radno okupacionim terapijama našeg udruženja i kolega iz Sombora. Pored izloženih radova u apatinskoj galeriji, publika će ih moći videti i na sajtu Kulturnog centra Apatin, a biće objavljen i katalog radova, rekla je direktorica Centra za socijalni rad Apatin Nikolina Sučević

Sučevićeva je dodala i da će nakon izložbe deo radova biti ponuđen na humanitarnoj licitaciji, a sav prihod od prodaje biće uplaćen za lečenje naše sugrađanke Kaline Rašete.

Predsednik Udruženja obolelih od multipla skleroze za Zapadnobački okrug Živko Radmilo, rekao je da su izložene radove tog udruženja napravili slikari i umetnici koje urduženje okuplja svake godine, a da prodajom radova udruženje pomaže obolelima od ove bolesti.

Izložba će biti otvorena do 17. decembra tekuće godine.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.