petak, 21 jun 2024 03:54

Poznat program ovogodišnjeg Deer and Beer festivala u Apatinu

Tradicionalni Deer and Beer festival ove godine je zakazan za 27. jul. Kako navode organizatori, na ovom velikom muzičkom događaju nastupiće bendovi S.A.P.U.N, Jorgovani, te čuveni beogradski sastav Mortal kombat.

Kombate žanrovski najčešće svrstavaju u hevi metal i pank rok bend, a članovi grupe navode da su njihove pesme bazirane na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima, kojima na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo.

“Po običaju, ulaz na festival je besplatan. Sjajni bendovi, vrhunska produkcija, apatinsko pivo sa izvora i sve to na najlepšoj plaži Vojvodine, tik uz Dunav, pod vedrim nebom. Zabeležite datum, rezervišite smeštaj na vreme i pravac Apatin na najopušteniju rok žurku ovog leta. Kombati, Jorgovani i domaće uzdanice SAPUN to garantuju”, poručuju organizatori.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Pevačica Olja Bajrami imala je kancer tri puta, a svaki put izašla je iz borbe za život kao pobednik. Pevačica Olja Baj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.