utorak, 30 april 2024 07:37

Festival zanatskog piva u Apatinu 18. maja

U subotu, 18. maja biće održan “Apatinski festival zanatskog piva” na kojem će ove godine svoje brendove predstaviti šest renomiranih pivara, pa će pivopije imati priliku da probaju više od dvadeset različitih piva.

Svoj dolazak su najavili kraft pivare “Ravangrad”, “3bir”, “Birokrate”, “Dogma” “HOG” i “Two Hoppy Sisters”, kao i proizvođači brze hrane “Kamion Food Truck”.

Posetioce festivala na apatinskom trgu “Nikola Tesla” će zabavljati bendovi “Crni med” iz Sombora i čuveni “Perpetuum Mobile”, a početak programa je najavljen za 18 časova.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Dr Debora Li, ginekolog, kaže da od sto ljudi kod kojih je dijagnostikovan kancer, njih 38 će patiti od umerenog do jako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.