četvrtak, 26 oktobar 2023 05:57

Postavka likovnih stvaralaca opštine Apatin do 2. novembra

Tradicionalnu postavku radova likovnih stvaralaca opštine Apatin, a koja je izložena u galeriji Meander povodom Dana oslobođenja, ljubitelji umetnosti mogu pogledati do četvrtka, 2. novembra.

Radno vreme galerije je od 8 do 14 i od 18 do 20 sati.

Ove godine, izložbu čine dela od ukupno 31 izlagača. Na radovima su zastupljene sve tehnike, mnogo je veći broj vajarskih radova, kao i mlađe populacije.

Na svečanom otvaranju koje je upriličeno povodom izložbe, galerija Meander nagradila je paketima sa slikarskim priborom jedanaestogodišnju Ivonu Kućerović i devetogodišnju Hanu Trkulja. Osim dve mlade pomenute umetnice, u aktuelnoj postavci mogu se videti i radovi Jovana Basarića, Dunje Benić, Lasla Berko, Marije Brankov, Dijane Kovač, Milice Vukosav, Dušana Gladića, Bojana Guslova, Radojke Dobrijević, Dragana Dražića, Ljiljane Drča, Radomira Drče, Ljubomira Erića, Elide Jeremić, Aleksandra Kaboka, Milice Kovačević, Dragana Ličine, Nedeljka Ličine, Zorana Medića, Lijane Mehmedović, Ljljane Nerlović, Aleksandra Obradovića, Helene Polić, Radmile Savčić, Ljubomira Spremo, Nade Ćopić, Sanje Šijan, Aleksandre Šćekić i Nebojše Šćekića.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.