Prigrevica domaćin mini turnira u rukometu Prigrevica domaćin mini turnira u rukometu
subota, 20 maj 2023 06:57

Prigrevica domaćin mini turnira u rukometu

 

Muški i ženski rukometni klub iz Prigrevice pozivaju sve prijatelje rukometa da se prijave za turnir u mini rukometu ”Prigrevica 2023”, koji će se održati u Prigrevici, u sklopu ”Majskih svečanosti”.

Kako se navodi u pozivu, turnir će biti održan u subotu, 27. maja sa početkom od 10 časova, a učesnici su dečaci i devojčice 2012.godišta i mlađi.

Prijave ekipa moguće je prijaviti do ponedeljka, 22. maja, a iste se vrše putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem broja telefona organizatora 065/50 48 358.

Izvor: sportsombor.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.