subota, 04 mart 2023 05:29

BESPLATAN KONCERT Dušana Svilara povodom Dana žena u Apatinu

Povodom Dana žena, 8. marta, sa početkom u 18 sati, u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin, biće održan koncert Dušana Svilara.

Ulaz za ovaj koncert besplatan je za sve posetioce, a kako je broj mesta u sali ograničen, potrebno je prethodno preuzeti propusnice. Karte za koncert mogu se preuzeti počev od ponedeljka, 6. marta, od 10 do 12 sati i poslepodne od 17 do 19 sati, na blagajni Кulturnog centra.

Dušan Svilar je rođen u Subotici 1990. godine. Ovaj izvanredan muzički talenat kada je pevanje u pitanju bio je pobednik takmičenja Zvezde Granda 2007. Po sopstvenom priznanju, jedan od njegovih pevačkih uzora je Zdravko Čolić.

Prvi javni nastup imao je 14. februara 2007. u Gradskoj većnici Subotice na festivalu posvećenom ljubavi i vinu. Izveo je pesmu „Ljubav, Bogom dana“, autora Spomenke i Kornelija Kovača.

Većinom je miljenik ženskog dela publike, a neke od njegovih najslušanijih pesama su Nije vredno sine moj, Iznad proseka, Salaši, Pusti me da budem tvoj i druge.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.